Thursday, October 23, 2008

Bos Shaye Henshem???

Semekom...

Mungkin 1 hari kalo berkesempatan aku nak letak la gambar bos aku kat blog ni..

Tapi jangan terkejut lak kalo tgk muka bos aku ni tak same dengan ape yang cerita..
sebab...

"DONT JUDGE A BOOK(BOS AKU) BY IT'S COVER(MUKANYE)"

Taapi rasa cam sedikit merbahaya la kalo letak2 gambar ni..
dem...
kalo gambar dari belakang mungkin boleh..
atau gambar yang samar2 yang hanya menampakkan kaki nye sahaja..

tapi aku konpius gak..

camane la aku nak amik gambar die..
takkan nak mintak kot..
tu da macam mintak makan safety shoes..

kalo aku amik curi2 pastu kantoi lagi la..
macam mintak makan safety shoes dengan safety glass skali..

atau mungkin aku boleh amik bilik die je sebagai tatapan yang tak seberapa..
tapi ape kaitan bilik die ngn wajah bos aku..

aku sendiri pon da lost..zzz

aku pon da tak pasti ape yang aku nak buat sebenarnye..

tapi yang pasti aku takkan lupe bos aku sampai bile2..

k la...semekom bos..saye nak tdo..

chow..

1 comment:

ikmal said...

emsem bangat la org tua tuh...

ley jadi artis kot?xpon ketua mafia?kachak sgt tuh rasenye kalo jadik bos KF(name kompeni yg dirasmikn oleh jijo)

ak cdgkn..amek gamba ramai2 depa...ade access folder gambo paspot ckali..ak ade seme~ko potosop aa nt~ahahaha

p/s:ak tau depa simpan gamba paspot dlm g drive psl ak wat updet Employee of the month(ak x bangge pon wat keje ni..hak tuih)