Wednesday, October 22, 2008

Mungkin perlukan gas

Td tgh layan berita aku tetido..
awal sgt tu aku tdo ari..
nak wat camane mate kurniaan tuhan ni da ngntuk

pastu awek aku kol mdnor..
mdnor kejut aku..
lepas berbual seketika dan aku memohan maaf kepada awek aku sbb tertdo..
bukan nye ape...
aku tak bagitau die nak tdo..
pastu sian kat die tggu aku reply msg..
so, im so sorry baby..

aku pon bangun la smyg,
aku ingat nak buat cite pasal kejadian intern 2...
tapi macam tak datang sgt idea..
so, ape yang aku buat ialah..

aku buat air....

amik sebatang rokok untuk disedut bagi menghasilkan idea yang melimpah ruah..

pastu berfikir....

chow...

1 comment:

LeNNy_Sue said...

Baby??eiiiyekkk disitu~~tukor2..