Tuesday, October 21, 2008

Susah cam taik~~

semekom..

seyes aku tak paham asal la budak2 ni suke sangat buat blog..
susah syial!!!!!!!!!!
aku tgk la kan..ramai gle budak2 intern ni yang baru berjinak-jinak manulis blog..
ape??korang takde keje ke hape??
aku pon nak try la tgk tulis blog ni best ke tak..

kisah nye bermula macam ni~~

semalam aku masuk bilik paiz(osmet aku)..
malang babi ah aku masuk bilik paiz...
da la tak pat nak main dota..hanjing punye garena..
masuk je bilik paiz die tgh tulis blog..
takde la best mane pon hasil nukilan die..
pastu aku terpikir asal la dak2 ni suke sangat buat blog..
kalo aku mmg takde masa la nak update..malas kot..

tapi aku rasa aku mayb berbakat kot kalo buat blog..
lantas aku terus meminta ala2 memaksa paiz ajar aku buat blog..
paiz pon dengan agak terpaksa tunjuk la aku camane nak wat blog..
aku tak paham sangat la..
dengar je...ok la~~

pastu aku pegi la kat pc aku nak buat blog la ni..
semangat la jgk..
tapi macam hanjing ssh nak buat..
nak taruk gambar la..tulis tu la tulis ni laa..macam tak perlu je..
kalo taktau aku panggil je paiz datang kat pc aku..
mungkin agak penat la die datang bekali kali ajar aku..
aku rasa dalam hati paiz ade kot cakap "dungu babi jijo ni"..
tapi aku takde la dungu sgt sbb jadi kot blog aku..
tapi agak terserlah ketidak pandaian aku sbb post aku yang 1st pon paiz tolong buat..
mmg aku taktau pape cane nak buat blog ni..
tolong jangan cakap aku dungu lagi sbb sekarang aku da tau buat blog..

ok da tu je cite sejarah blog aku ni..

aku harap la kan..blog aku ni jadi cantik la pasni..
ni baru tgh proses ubah suai kot..kalo tak cantik tu biasa la...
tapi ape yang perlu aku amat2 berharap adalah ni bukan post last aku..
aku ni malas skit nak update2 ni..huhu

tapi aku sebenarnye nak tau je best sgt ke wat blog ni sampai ramai lak dak2 ni wat blog..
kalo best ade la post2 baru nnt..
kalo tak mmg tak laa...

k la..da pkul 1.07 pagi..semangat gle babi wat blog..
kompem esk lambat aku g keje..

nak tdo bai..
nanait sume..
chow~~

3 comments:

Faiz Rev said...

lu memang cibai. cis kutuk2 gua plak

muka gua nampak x ikhlas ke semasa sesi pengajaran tu? mebi mase tu gua rase mengantuk

selamat blogging liao

Jijo said...

bukan tak ikhlas...tapi gua menilai dari sudut pandangan manusia yang biasa..hahahaha

littLE ChiLD fR0m hEaVen said...

ORANG MEMBLOG NK BLOG JUGOK NATE NI HAHAHAHAHAHA